Blog

14-06-2015 13:00

Samen met mijn zoon ga ik een keer per jaar naar Amsterdam. Erop uit Amsterdam vinden wij altijd erg leuk. Het is een stad waar wij erg graag naartoe gaan. We gaan dan ook altijd even kleren inslaan. Shoppen is niet onze favoriete bezigheid maar zo samen vinden we het altijd wel gezellig. Alleen we wilde natuurlijk niet alleen gaan shoppen. Daarom had ik een aanvraag geplaatst op IetsDoenOfferte.nl. Ik kreeg veel reacties van bedrijven die voor ons een leuke uitje konden regelen in Amsterdam. Samen met mijn zoon heb ik gekozen om een fiets te huren en lekker door Amsterdam te gaan fietsen.

 

Fietsen door Amsterdam

We gingen ’s ochtends al vroeg weg. Eerst gingen we winkelen. ’s Ochtends is het gelukkig nog niet zo druk in de winkelstraten. Om 12 uur hadden we afgesproken bij de fietsverhuurder. Daar stonden onze fietsen al klaar. We kregen een kaart en konden zelf door Amsterdam gaan fietsen. Eerst gingen we richting het Vondelpark. Had was een prachtige dag. Dus onderweg hadden we broodjes gekocht om in het park lekker te gaan eten. Toen we de broodjes op hadden zijn we naar het Rijksmuseum gegaan. Daar kan je ook doorheen fietsen. Een hele aparte ervaring. Natuurlijk zijn we ook langs alle mooi grachten gaan fietsen en hebben we de mooie grachtenpanden bekeken. Mijn zoon en ik hebben echt een geweldige dag gehad samen!

 

12-06-2015 15:00

Met mijn beste vriendin ga ik vaak leuke dingen doen. Evenementen Amsterdam vinden we altijd ontzettend leuk. Ik zou dit keer een leuk uitje organiseren. Een evenement werd het sowieso maar ik wist niet goed welke en hoe ik dit met de kaarten en het vervoer moest organiseren. Daarom had ik een aanvraag geplaatst op IetsDoenOfferte.nl. Er zijn ontzettend veel vervoersbedrijven en vooral die richting Amsterdam gaan. Daarom kreeg ik ontzettend veel reacties en offertes van bedrijven. Ik had gekozen voor een bedrijf die ons heen en terug kon brengen en die niet al te duur was.

 

Richting Amsterdam

Het vervoer was echt super goed geregeld. We werden voor de deur van onze vriendin opgehaald. Echt ideaal. We hadden een privé chauffeur. We voelden ons net een bekende Nederlander. De chauffeur reed ook erg netjes. Het was een ontzettende spontane man, dus het was ook gezellig tijdens onze rit naar Amsterdam. We werden super dicht bij het evenement afgezet waar we naartoe gingen. We hebben daar de hele dag genoten van super mooie muziek. Met het vervoersbedrijf hadden we een plek afgesproken waar we ’s avonds weer werden opgehaald. Dit ging ook helemaal perfect. Toen we aan kwamen lopen stond de chauffeur al weer klaar om ons naar huis te brengen. We waren echt super blij dat we zo’n goed vervoersbedrijf hadden gevonden!

 

12-06-2015 14:40

Mijn vriendin is vorige week eenentwintig jaar geworden. Dit is natuurlijk een erg speciale leeftijd en een goede reden om een feest te vieren. Ik wilde er een speciale dag van maken. Daarom werd het thema: ‘feest Amsterdam’ Voor dit feest had ik en mijn vriendinnen natuurlijk hulp nodig. We zijn niet zo goed in het organiseren van feesten. Daarom had ik een aanvraag geplaatst op IetsDoenOfferte.nl voor de organisatie van het feest. We zochten een locatie, een dj en een cateraar. Er reageerde een bedrijf uit Amsterdam op onze aanvraag. Alles kon geregeld worden. Echt ideaal!

 

Het geweldige feest

Het feest was echt helemaal geweldig. alle dingen waren perfect geregeld door het bedrijf. er was een super mooie en sfeervolle locatie geregeld en ook hadden ze een erg goede dj geregeld. Ook de catering was perfect. Allemaal lekkere hapjes werden geserveerd tijdens het feest. We hadden geregeld dat er een visagiste en kapper was bij haar thuis om haar klaar te maken voor het feest. Als verrassing stond er een limousine klaar om ons naar het feest te brengen. De avond was echt helemaal geweldig. We hebben goed gefeest met z'n allen. Mijn vriendin heeft ene leuk geeft gehad voor haar verjaardag.

 

 

 

 

 

11-06-2015 15:24

Een keer per jaar gaan we met de hele vriendengroep wat leuks doen. De datum is al ver van te voren gepland zodat iedereen mee kan. Dit keer werd het een groepsuitje Amsterdam. Ik zat dit keer in de organisatie. Ik moest de lunch regelen. Ik ben totaal niet goed in organiseren dus heb ik een aanvraag geplaatst op IetsdoenOfferte.nl. In deze aanvraag heb ik gezet dat ik een lunch moet organiseren voor een groep van 20 personen in Amsterdam. Ik kreeg ontzettend veel leuke reacties en offertes van restaurants in Amsterdam voor een lekkere lunch. Er zat echt een hele leuke tussen. Dit restaurant kon een picknickmand met allemaal lekkere dingen maken die we mee konden nemen naar het Vondelpark. Dit leek me zo’n leuk idee dat ik voor deze offerte gekozen heb!

 

De picknick

Het was een prachtige dag. We hadden echt geluk met het weer. De picknick was daarom ook extra leuk. Het restaurant had echt heerlijke dingen in de picknickmand gedaan. Er zaten sandwich in, cupcakes en nog super veel andere dingen. Als verrassing zaten er ook flessen champagne in. Dat vond iedereen echt super lekker. De volgende keer als ik iets moet organiseren plaats ik zeker weer een offerte bij IetsDoenOfferte.nl. Ik en mijn vrienden hebben erg genoten van deze leuk dag!

 

11-06-2015 15:14

Mijn man en ik zijn vorige maand 12,5 jaar getrouwd. Dit is een bijzondere gelegenheid en dus reden voor een feestje. Ik ben niet zo goed in het organiseren van feesten. Daarom had ik een offerte geplaatst op IetsDoenOfferte.nl voor een feestzaal Amsterdam. Het moest een grote feestzaal zijn omdat ik veel mensen uitgenodigd had. En het moest natuurlijk in de mooie stad Amsterdam zijn. Hier hebben mijn man en ik elkaar ontmoet dus dit is een bijzondere stad voor ons. Op mijn aanvraag voor een feestzaal kreeg ik veel reacties. Tot onze grote verbazing kregen we een offerte van een restaurant waar we vroeger heel veel gegeten hebben. Bij dit restaurant zit een grote feestzaal. Een perfecte locatie dus voor ons feest!

 

Het gezellige feest

Het was zo fijn dat op deze speciale dag alle vrienden en familie er waren. Iedereen was naar Amsterdam gekomen om deze bijzondere dag te vieren met ons. Vrienden van mijn zoon hebben een bandje. Mijn zoon heeft geregeld dat die de hele avond voor ons konden spelen. De zanger zong echt prachtig. Mijn dochter had voor de catering gezorgd. De hapjes waren echt ontzettend lekker. Ik heb echt een geweldige avond gehad. De volgende keer plaatst ik ook zeker weer een aanvraag op IetsDoenOfferte als ik iets moet organiseren.  

 

 
11-06-2015 14:47

Vorige maand ben ik 50 jaar geworden. Dit was natuurlijk een reden voor een feestje. Ik had een prachtige locatie gehuurd in Amsterdam en al mijn vrienden, familie en kennissen uitgenodigd voor dit leuke feestje. Voor het feest zocht ik een goede cateraar die de hele avond voor de hapjes kon zorgen. Ik had catering Amsterdam ingetypt op Google en kwam op de site van IetsDoenOfferte.nl. Hier kon ik een aanvraag plaatsen voor de catering voor mijn feest. In de aanvraag had ik gezet dat ik op zoek was naar een goede cateraar die kleine maar ontzettende lekkere hapjes kon serveren tijdens mijn feest. Op deze aanvraag heb ik drie reacties gekregen. Ik heb gekozen voor de cateraar die wat apartere hapjes kon maken. Zo werd mijn feest extra bijzonder.

 

Mijn 50e verjaardag

Mijn dochters hadden geregeld dat ik die middag helemaal mooi gemaakt werd. Ik mocht naar de kapper en de schoonheidsspecialsite. Ik voelde me net 25 zo mooi zag ik eruit. De avond was echt een top avond. Mijn  kleinkinderen  hadden dansjes ingestudeerd en mijn kinderen vertelde met een diavoorstelling allemaal mooie dingen over vroeger. Mijn zus van 60 kan echt ontzettend mooi zingen. Die ging als verrassing ook mijn lievelingsnummer zingen. Ik heb echt een super leuke verjaardag  gehad!

 

 

11-06-2015 14:32

Al vijf jaar geleden ben ik ten huwelijk gevraagd. In die tussentijd hebben we twee kinderen gekregen dus van trouwen kwam het maar niet. Bruiloft Amsterdam was altijd al mijn droom. Vorige maand was het dan eindelijk zover. Mijn man en ik gingen trouwen. De organisatie heeft heel wat tijd gekost, maar gelukkig konden veel bedrijven ons hier mee helpen. Ik had op IetsDoenOfferte.nl een aanvraag geplaatst voor bruiloft Amsterdam. In deze aanvraag heb ik gezet dat we op zoek waren naar een cateraar voor de bruiloft en naar een goede dj. We kregen ontzettend veel reacties. Mijn man en ik houden ontzettend van Italiaans eten. Daarom hebben we gekozen voor een italiaanse cateraar. Voor de muziek hebben we gekozen voor een dj die veel muzieksoorten kan draaien. Zo was de avond erg afwisselend qua muziek en zat er voor iedereen wel een nummer tussen die ze leuk vonden.

 

De feestavond

Het feest voor onze bruiloft was echt geweldig. We hadden al onze vrienden, kennissen en natuurlijk onze familie uitgenodigd voor het feest. Mijn man en ik deden natuurlijk de openingsdans. Daarna kwamen er verrassingen van onze vrienden. Onze vriendengroep had echt een ontzettend grappig ABC verhaal voor ons bedacht. Ook hadden mijn ouders een prachtige speech voorbereid. Onze bruiloft was een dag om nooit te vergeten!

 

 

11-06-2015 14:26

Binnenkort krijgt mijn lieve vriendin haar eerste kindje. Als verrassing wou ik voor haar een babyshower organiseren. Het thema was babyshower Amsterdam. Dit heb ik samen met nog een paar andere vriendinnen gedaan. Het was in onze vriendengroep de eerste keer dat iemand een kindje kreeg dus we hadden nog nooit een babyshower georganiseerd. Daarom had ik een aanvraag geplaatst op IetsDoenOfferte.nl voor een babyshower Amsterdam. Ik kreeg echt ontzettend veel reacties. Er zaten veel leuke dingen bij om te doen met de babyshower. Samen met mijn vriendinnen heb ik gekozen voor een gezellige High Tea in Amsterdam voor de babyshower.

 

De High Tea

De High Tea was echt ontzettend leuk, lekker en ontzettend gezellig. De hele tafel stond vol lekkere hapjes en allemaal soorten thee. Mijn vriendin wist niet dat we een babyshower hadden georganiseerd. Ik had gezegd dat we samen gingen lunchen. Toen we het restaurant in liepen zaten alle andere vriendinnen al aan de tafel. Ze schrok zich kapot. Een babyshower had ze helemaal niet verwacht. Mijn vriendin begon te huilen van blijdschap, zo leuk vond ze het! Iedereen had ook een klein cadeautje meegenomen voor de baby. Zo schattig al die babyspulletjes. Mijn vriendin heeft echt een hele leuk babyshower gehad!

 
11-06-2015 14:25

Onze nieuwe blog is vandaag van start gegaan. Houdt focus hierop en wij zullen proberen je geïnformeerd te houden. Je kunt nieuwe berichten plaatsen op deze blog via de RSS feed.